Witamina B17, występuje w największym stężeniu w pestkach owoców, fasoli, trawie, jagodach i orzechach.
W latach `60 biochemik Ernst Krebs
odkrył, że witamina B17 produkuje w organizmie ludzkim niewielkie
ilości cyianku potasu, które gromadzą się w tkankach
zaatakowanych przez raka. Cyianek zostaje w nich uwolniony, niszcząc
całkowicie komórki rakowe.
Krebs i jego współpracownicy zostali
zaatakowani przez amerykańskie media i międzynarodowe kompanie
farmaceutyczny przypuszczalnie, dlatego że jako witamina produkowana
z pestek moreli B17 Laetrile nie mogła zostać opatentowana w celu
dostarczenia ogromnych profitów dla udziałowców. Jednocześnie,
za pomocą dziesiątek zmanipulowanych „testów”dowiedziono, że
witamina B17 może być śmiertelnie niebezpieczna dla zdrowia
ludzkiego. W wyniku niezwykle agresywnej kampanii wymuszono na wielu
rządach wprowadzenie surowych kontroli, w wyniku których
wprowadzono zmiany genetyczne w trawie, zabroniono dodawać śladowe
ilości pestek do dżemów i wszelkich produktów spożywczych.
Podczas gdy dawni Europejczycy
otrzymywali przeciętną, jednostkową dawkę witaminy B17 w
wysokości 250-1500mg na dzień dzisiaj Europejczycy, zażywający
„zdrową” współczesną żywność przyjmują jej zaledwie 2 mg./ źródło http://demotywatory.pl/2442803/
Zachęcam również do zapoznania się z tym artykułem: http://wolnemedia.net/zdrowie/lekarstwo-na-raka/
Zachęcam również do zapoznania się z tym artykułem: http://wolnemedia.net/zdrowie/lekarstwo-na-raka/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz