piątek, 13 grudnia 2013

B17 - Lek na raka istnieje!


Witamina B17, występuje w największym stężeniu w pestkach owoców, fasoli, trawie, jagodach i orzechach.

W latach `60 biochemik Ernst Krebs odkrył, że witamina B17 produkuje w organizmie ludzkim niewielkie ilości cyianku potasu, które gromadzą się w tkankach zaatakowanych przez raka. Cyianek zostaje w nich uwolniony, niszcząc całkowicie komórki rakowe.

Krebs i jego współpracownicy zostali zaatakowani przez amerykańskie media i międzynarodowe kompanie farmaceutyczny przypuszczalnie, dlatego że jako witamina produkowana z pestek moreli B17 Laetrile nie mogła zostać opatentowana w celu dostarczenia ogromnych profitów dla udziałowców. Jednocześnie, za pomocą dziesiątek zmanipulowanych „testów”dowiedziono, że witamina B17 może być śmiertelnie niebezpieczna dla zdrowia ludzkiego. W wyniku niezwykle agresywnej kampanii wymuszono na wielu rządach wprowadzenie surowych kontroli, w wyniku których wprowadzono zmiany genetyczne w trawie, zabroniono dodawać śladowe ilości pestek do dżemów i wszelkich produktów spożywczych.

Podczas gdy dawni Europejczycy otrzymywali przeciętną, jednostkową dawkę witaminy B17 w wysokości 250-1500mg na dzień dzisiaj Europejczycy, zażywający „zdrową” współczesną żywność przyjmują jej zaledwie 2 mg./ źródło http://demotywatory.pl/2442803/

Zachęcam również do zapoznania się z tym artykułem: http://wolnemedia.net/zdrowie/lekarstwo-na-raka/

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz